Diensten

Praktijkbegeleiding Privé
begeleiding bij gedragsproblemen en gedragstherapie

Vertoont jouw hond ongewenst gedrag? Of wil je graag ondersteuning bij specifieke situaties die je lastig vind?

Dan biedt Stressless Dogs Praktijkbegeleiding Privé de oplossing, klik hieronder op "meer informatie" om meer over deze dienst te lezen.

Stressless Dogs Prive begeleiding online

Voor hondeneigenaren die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij problemen en kwesties waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Of als vervolg op de Privé begeleiding Praktijk, biedt Stresslessdogs privé begeleiding online. 


Vanuit het comfort van je eigen huis, en op een tijdstip wat voor jou het beste uitkomt, kijk ik met je mee via een live verbinding, kun je met al je vragen bij me terecht en ontvang je deskundige hulp op maat.


Stressless Dogs Privé begeleiding Online Biedt om de week begeleiding aan de hand van een privé consult via een skype verbinding, het consult duurt 45 minuten.

1 maand

(2 consulten)

€50 per consult

3 maanden

(6 consulten)

€45 per consult

Wil je meer weten over deze dienst en hoe ik jou en je hond het beste kan helpen?

Neem dan vrijblijvend contact op om dit te bespreken.

Doggie Doe Bundel
De beste oefeningen voor jou en je hond

De Doggie Doe Bundel is speciaal ontwikkeld voor iedere hondeneigenaar die graag zelfstandig aan de slag wil om het leven van zijn hond te verrijken en leuke en nuttige activiteiten wil ondernemen samen met de hond. 

Het is een online cursus die je op je laptop of vaste pc kunt volgen. Na afrekenen ontvang je je persoonlijke inloggegevens in de mail, hiermee krijg je onbeperkt en voor altijd toegang tot de online leeromgeving.